MASAJUL LIMFATIC

Sună-mă pentru detalii la tel: 0740 800 406

Masajul de drenare limfatic este printre cele mai bune terapii care pot fi aplicate corpului uman. Sistemul limfatic poate fi considerat intr-un fel un al doilea sistem ca importanță din corpul uman tocmai datorită faptului că el este responsabil cu drenarea sau eliminarea toxinelor din organism. 

Sistemul limfatic este alcătuit in general, din vase limfatice, noduri limfatice, limfa (lichidul interstițial de drenaj) si limfocite (celule imunitare), amigdalele, tesutul adenoid, splina si timusul.

Masajul limfatic este necesar pentru că sistemul limfatic nu are pompă proprie, asa cum este inima pentru sistemul circulator. Pentru persoanele care fac puține exercitii fizice si mănancă multă hrană procesata sistemul limfatic poate fi supraincarcat si astfel rezultand un corp susceptibil de infecții si boli.

Conform specialistilor, masajul limfatic poate mări de peste 20 de ori fluxul limfei, astfel crescand intr-un mod foarte mare capacitatea organismului de a elimina toxine si alte elemente infecțioase acumulate in organism.

 Tocmai din aceste motive, masajul limfatic are efecte benefice foarte mari asupra corpului tău, mai ales dacă este executat de un specialist.

Sună-mă pentru detalii la tel: 0740 800 406